رستورانهای شیراز در آستانه ورشکستگی؛ مشتریان نصف شدند/
شیشلیک و ماهیچه مشتری ندارد
گاهی هر سه نفر یک پرس غذا سفارش میدهند
بازار رستورانها و فستفودهای شیراز این روزها با رکودی بیسابقه و کاهش محسوس مشتریان روبهرو است. همزمان، لغو بسیاری از مراسمها و کاهش برگزاری جشنها موجب شده فروش رستورانها و تالارهای پذیرایی تا حدود ۷۰ درصد کاهش یابد و شماری از واحدهای صنفی ناچار به تعطیلی شوند
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران و سفرهخانههای سنتی شیراز، از رکود شدید بازار رستورانداری و تالارهای پذیرایی این شهر خبر داد و گفت: از زمان آغاز جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و تحولات پس از آن، بازار شیراز دچار افت فروش شدیدی شده است؛ در این مدت هم رستورانها و هم سفرهخانهها و واحدهای بیرونبر با کاهش محسوس مشتری روبهرو بودهاند.
متأسفانه در ماههای اخیر قیمت گوشت، مرغ، برنج و حبوبات افزایش چشمگیری داشته است. این گرانیها موجب شده تا قیمت غذا نیز ناچاراً افزایش یابد.
در حال حاضر، مردم بیشتر به سمت غذاهای با قیمت مناسبتر در بازه ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان میروند. در مقابل، فروش غذاهای گرانقیمت مانند شیشلیک و ماهیچه کاهش یافته است.
بازار به سمتی رفته که حتی اگر سه نفر هم به رستوران بیایند، تنها یک پرس غذا سفارش میدهند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر