تغذیه نامناسب عامل مرگ ۱۲۰ هزار ایرانی
به گفته ، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مرگ ۱۲۰ هزار نفر در کشور با تغذیه نامناسب مرتبط است.
«، عضو کمیسیون بهداشت مجلس، فقر مادی و فرهنگی را عامل فقیر شدن سبد غذایی مردم و درنتیجه تغذیه نامناسب دانست.
در ایران به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ۳۵ درصد از مرگهای کشور به دلیل مسائل تغذیه ای است.
«با بیان اینکه آمار و ارقام میزان مرگ ومیر کشور بیانگر این است که سالانه حدود ۴۰۰ هزار تا ۴۲۰ هزار نفر جان خود را از دست می دهند، گفت: «یک سوم از این افراد یعنی حدود ۱۲۰ هزار نفر مسائل ناشی از تغذیه جان خود را از دست می دهند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر